Over

IMG_1434Mijn naam is Lennie Qiu, multidisciplinair inzetbaar voor trendwatching & conceptontwikkeling, communicatie-, marketing- en vormgevingswerkzaamheden.

Dit alles heb ik daarom ondergebracht onder ByLenn. Opgeleid als trendwatcher en conceptontwikkelaar houd ik van ontwerpen en creatief bezig zijn. Met als doel het creëren van een hogere kwaliteit van leven voor gebruikers (consument), oftewel de burgers, door concepten te versterken voor betekenisvollere producten/diensten.

Ik besteed tijd aan het ontdekken van patronen of verschuivingen in gewoonten (attitudes), denkpatronen (mindsets) of leefstijl(lifestyle)-opvattingen, die tegen het huidige denken ingaan of hoe mensen zich normaal gedragen, leven, communiceren en handelen. Dit komt ook weer terug in marketing.

Door trends goed te begrijpen, kan daar ook goed op ingespeeld worden om een positieve verandering in de wereld te brengen.

Je kan mij benaderen voor:
culture-icon trendinzichten voor jouw organisatie, conceptversterking voor een product of dienst
technology-icon marketing en communicatiewerkzaamheden
design-icon ontwerp in logo/ flyer/ brochure/ visitekaartje/ boek/ magazine/ poster etc. OF schilderij/ tekening op aanvraag
architecture-icon een website bouwen
traveling-icon hulp bij een ander creatief project

Aarzel niet om mij een bericht te sturen!