Over

IMG_1434Mijn naam is Lennie, in het begin worstelde ik met titels en rollen die beschrijven wat ik doe en de multidisciplinaire manier hoe ik het doe.

Dat heb ik nu samengebracht onder ByLenn. Ik ben een trendwatcher en conceptontwikkelaar die van ontwerpen houdt. Naast trends die ik signaleer, ontwikkel ik betekenisvolle concepten om organisaties te versterken, om meer bij te dragen aan de doelgroep, oftewel de consument, om een ​​hogere kwaliteit van leven voor de gebruikers te creëren.

Ik besteed tijd aan het ontdekken van patronen of verschuivingen in attitudes, mindsets of lifestyle-opvattingen, die tegen het huidige denken ingaan of hoe mensen zich normaal gedragen, leven, communiceren en handelen.

Door trends goed te begrijpen, kan daar ook goed op ingespeeld worden om een positieve verandering in de wereld te brengen. Dit in de uiting van een product en/of dienst.

Je kan mij benaderen voor:
culture-icon trend-inzichten voor jouw organisatie
technology-icon conceptversterking voor een product of dienst
design-icon ontwerp in logo/ flyer/ brochure/ visitekaartje/ boek/ magazine/ poster etc. OF schilderij/ tekening op aanvraag
architecture-icon een website bouwen
traveling-icon andere zaken

Aarzel niet om mij een bericht te sturen!