Trendrapport Koninklijke Ahrend

2 blog2 blog2

Voor het Europees bedrijf Koninklijk Ahrend, schreef ik dit trendrapport. Zij zijn expert in professionele werkomgevingen en kantoormeubelen en stelden de volgende vraag: Hoe ziet een creatieve werkomgeving eruit over 25 jaar?

Om toekomstgericht te kunnen presteren, zochten zij een antwoord op deze vraag. Een trendrapport met trend-inzichten kan daar antwoord op geven. Voor Koninklijk Ahrend heb ik verschillende trendanalyses gedaan in de breedste zin van het woord. Zowel online als offline, op veranderingen in de maatschappij en op aspecten die relevant kunnen zijn voor Ahrend.

Daarnaast heb ik verschillende doelgroepen in kaart gebracht die belangrijk kunnen zijn voor Ahrend om op te richten. Samengevat in twee persona’s.

Onderstaande fotografie, styling en ontwerpen zijn bij mij.

2 blog32 blog4

Advertentie