SDG Impactmeter

Voor Action XXL Action Days dat georganiseerd werd in de regio Friesland, als in het verlengde op de SDG Action Days van SDG Nederland, was er vraag naar een tool voor het primair onderwijs om tijdens deze week bij stil te staan. Een middel dat makkelijk overal direct gebruik kon worden in het basisonderwijs.

Op die vraag heb ik de SDG Impactmeter ontworpen dat uit te printen is op elf A4’tjes. Deze kan je als een strook naast elkaar neerleggen, invullen en eventueel ophangen. Ook voor iedereen buiten het basisonderwijs te gebruiken. Download hier de SDG Impactmeter.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s