Roll up banner 75 Jaar Niedersachsen

De Duitse deelstaat Niedersachsen was van plan om hun 75-jarige bestaan te gaan vieren met een conferentie. Jongeren uit de hele wereld werden uitgenodigd om samen te sparren over oplossingen voor het klimaat. Helaas heeft het niet kunnen plaatsvinden door de gevolgen van COVID-19.

Als alternatief is er een samenwerking aangegaan met jongeren uit Noord-Nederland en Duitsland, hoe ze meer betrokkenheid kunnen genereren voor het klimaat en industrie bij bedrijven en het onderwijs, project ’75 Jaar Niedersachsen’.

Na het opstellen en het overhandigen van een klimaatmanifest aan overheden, hebben de jongeren op een beurs gestaan waar bedrijven, overheden en onderwijs samenkwamen om te praten over hoe ze elkaar kunnen versterken bij het aangaan van klimaatverandering.

Voor de beurs is in opdracht van Vereniging Circulair Friesland, Provinciehuis Fryslân en in samenwerking met SPARK the Movement de onderstaande banner tot stand gebracht.

Website naar het project: https://msha.ke/75jniedersachsen/
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s