Healthy Workplace symposium presentatie + whitepapers

Via SAMEEN heb ik in samenwerking met Hanzehogeschool en Menzis Groningen, vanaf september t/m november 2019, twee onderzoeken mogen doen voor de innovatiewerkplaats Healthy Workplace (HWP).

Samen met een Young Professional van SAMEEN die bewegingswetenschappen studeert, hebben wij de onderzoeksresultaten bij elkaar gebracht tot twee afzonderlijke whitepapers. Deze werden in november samen met andere onderzoeken van HWP gepresenteerd op het symposium in Nijmegen.

Mijn inziens speelt HWP heel goed in op de trend Werken 2.0 oftewel Het Nieuwe Werken. Als trendwatcher en conceptontwikkelaar denk ik daar heel graag over mee. Doordat ik mij ernaast ook richt op vormgeving, heb ik dat heel goed kunnen combineren. Waardoor ik ook het volgende heb kunnen opleveren: de Prezi-presentatie op het symposium, whitepaper vormgeving, factsheet en infographic.

Prezi-presentatie

Factsheet + Infographic

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s