Find patterns – HOW TO BE AN EXPLORER OF THE WORLD

#exploration 46

Voor deze opdracht uit het boek How to be an explorer of the world van Keri Smith is patronen spotten. Dit vind ik wel een hele grappige en leuke opdracht, omdat je normaal niet op patronen let. Je vindt patronen in de natuur, onder je voeten, in de lucht, aan de muur of op textiel. De patronen op textiel vind ik erg leuk om te spotten, omdat er een ontwerper voor heeft gezeten om dat patroon te ontwerpen. Wat me ook opvalt, is dat de patronen op textiel meer kleuren bevatten dan de patronen die ik heb gespot in de natuur.

Deze patronen inspireren mij om de patronen voor ontwerpen en lay-outs te gebruiken. Door ze dan in een nieuwe jasje te steken. Wat ik er verder van geleerd heb is om de volgende keer meer bewuster te gaan kijken naar patronen in de natuur mét meer verschillende kleuren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s