Leonard Cohen – HOW TO BE AN EXPLORER OF THE WORLD

#exploration 26

Voor deze opdracht uit het boek How to be an explorer of the world van Keri Smith, moet je een omtrek schetsen van de dagelijkse dingen die je gebruikt.

Ik heb het geprobeerd en het is moeilijker dan ik dacht. Onbewust teken ik de details erbij. Bij producten die je in het dagelijkse leven gebruikt met een wat moeilijker constructie, is het al helemaal lastig.

Voor de producten met een moeilijke constructie, heb ik een truc bedacht. Door eerst de hele schets te maken met alle details, om daarna met een markeerstift te omlijnen. Daardoor wordt de opdracht makkelijker. Dit is eigenlijk een beetje vals spelen, maar het helpt wel om de details los te laten, zodat het voor de volgende keer zonder het trucje, makkelijker gaat.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s